Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Idegen, ami már nem hagy hidegen!

Mindentől félünk, ami idegen. Igen azok nagy része is, akik nem merik bevallani. Emberek vagyunk, így vagyunk bekötve. Lehet ezt körbemagyarázni, szóvirágként megfogalmazni: adrenalin szintnövekedés, egészséges izgalom, stressz, de a lényeg, hogy valamiféle "nem normális" állapotba kerülünk.

Tovább

Télapó hó nélkül

A gyerek nem hülye, csak még kicsi, és tapasztalatlan. Vagy mondjuk úgy, kevés információval rendelkezik a világ nagy dolgairól. Ennek ellenére nem lehet minden zagyvasággal teletömni az agyát, még ha külsőleg így is látszik. Persze nagyobb kiadású "ember"-társai ezt időnként elfelejtik, vagy fogalmazzunk úgy, hogy háttérbe szorítják ezen ismereteiket. Nem csoda, hiszen apa-anya folyton a médiából áramló információ-Kánaán "áldozatai", így gyakorta tudat alatt is megetetik őket sületlenségekkel.

Tovább

VW ≠ VV

A mindennapjainkat átitató (és sok mindent eltakaró) menekültügy mögött azért akad "néhány" érdekesség. Így, aki a való világban akar mozogni, annak számára van különbség a különféle jelmezekbe burkolt "V" betűk csoportosítása között. De miért? Mert a világon nagyon sok embernek van Volkswagen típusú autója. Ahogy eddig is volt, meg ezután is lesz! Bár szerintem ezzel nem árulok el nagy titkot. Pedig mennyire szeretnék! Ahogy az is jó lenne, hogy az ember ilyen körökben mozogna. Mármint hogy hiteles információval rendelkezzen. Nem, az irigyek közé nem szeretnék tartozni. Úgy érzem mindenkinek meg van a maga keresztje, ebben az összefüggésben a maga autója.

Tovább

Belépés a közéletbe

Mivel is lehetne mással kezdeni egy új blogot egy új felületen, mint a bemutatkozással. Na, persze nem magamról van szó, hiszen akik már ismernek, igyekeznek elfelejteni. Jobb/rosszabb esetben megpróbálnak (át)formálni. Segítek a tamáskodóknak: felejteni könnyebb, az átalakításba már többen belebuktak.

Tovább
123
»

fejszelep

blogavatar

A közélet hatása a közérzetre. A legvalószínűbb állapot a túltöltöttség. Ha felül jön ki a gőz annak levezetésére szolgál a fejszelep. Ha alul jön ki, az gáz.

Követhetsz a facebook-on is!

Utolsó kommentek

HTML